Щандове

Щандовете на Aniplay са едно от любимите места на феновете на аниме, манга, комикси, фентъзи, научна фантастика и видео игри. Те са мястото за оригинален мърчъндайз от нашите партньори от страната и чужбина. Сред предложенията има безброй фигурки, аксесоари, дрехи, играчки, плакати и т.н. 

Ето какво да очаквате тази година:Накама – нашата традиционна томбола ще ви очаква, по-голяма и разнообразна от всякога! Играйте и спечелете големи и всякакви интересни награди! Не пропускайте да си вземете и най-новата ни манга книжка или да попълните колекцията си с някоя от по-старите. Както и новите ни календари с най-добрите български косплеъри. Pixel Art. Space - Клуб НАКАМА вече е официален вносител на мъниста за пиксел арт от марката HAMA. Затова, тази година ще можете да закупите голямо разнообразие от тяхната гама цветове и разфасовки на специално подготвен за това щанд. Там ще можете да откриете и любимите си готови модели, дреболийки, ключодържатели и обички, а и големи и интересни тематични картини!Geeky.BG – Още един нов щанд, който ще ви завладее! Geeky.bg предлага голямо разнообразие от аксесоари и фигурки от поп културата. Официално лицензираният мърч е от любими брандове като Funko, Overwatch, Marvel, DC, Harry Potter, Star Wars, Rick and Morty и от много други филми, игри и сериали.Bookoholic – това е най-новият сайт за покупка и поръчка на литература на чужди езици. На събитието ни, те ще ви зарадват с много манга, комикси и невероятни артбуци от игри и анимета. Не пропускайте да се отбиете на щанда им!
На тъмно – любимият на много хора ундърграунд магазин, вече е известен не само с хубави кецове и тениски, а и с интересни аниме джунджурии – ключодържатели, плюшки и други интересни стоки. 
Тази година са ви подготвили интересен концептуален щанд, в който ще можете да намерите какви ли не интересни стоки! 
Punto Art Bazaar – всеки идвал на предишните ни събития няма как да ги е пропуснал. На техния щанд ще можете да откриете голямо разнообразие авторски Steampunk бижута, а вече и други интересни аксесоари като лазерно гравирани гривни и медальони, оръжия от популярни игри и т.н.Otaku Tenshi – големият онлайн магазин ще се представи с голямо разнообразие от фигурки, медальони, плюшки, плакати и макетни модели.Hobby Games за поредна година ще Ви поднесе уникална доза Аниме, Гейм и К-Поп стоки! Освен супер яките: Фигурки, Медальони, Ключодържатели, Плюшени сладури и още куп неща ще намерите продукти на едни от най-големите игри с карти: Yu-Gi-Oh! TCG, Pokemon TCG, Dragonball Super TCG, Cardfight!! Vanguard TCG и Universal Fighting System!
Tomodachi BG – И тази година очакваме гости от морето, пъстрият и весел щанд на Аниме Магазин TomodachiBG. Очакват ви купища изненади - възглавници за гушкане, стотици фигурки, купища плакати, стикери, значки, плюшки и още много! Не пропускайте и да се включите и в томболата им, в която няма губещи.Подгответе вкусовите си рецептори, защото Sweet & MORE ще се включат на Aniplay 2019 с чудесния си автентичен Bubble Tea! Ще можете да избирате между много и уникални комбинации вкусове чай и чудесните балончета, които просто се топят в устата!


Разгледайте и Алеята на талантите ни, от която можете да си закупите интересни авторски сувенири!