Cosplay Champions

Aniplay 2019 има радостта да излъчи представител за България на международното косплей състезание Cosplay Champions! Един участник ще има възможност да представи страната ни редом с други състезатели от различни страни в Братислава, Словакия на събитието AnimeShow на 20-22-ри Септемврии 2018! Повече информация за Cosplay Champions можете да намерите на http://cosplaychampions.com

Условия за участие:

Всеки участник, записал се за Aniplay 2019 чрез стандартната бланка за записване в ревю, има право да се състезава за наградата Cosplay Champions. Допълнително към стандартните правила за участие трябва да се покрият и следните критерии:

- Участниците трябва да имат Българско гражданство.
- Участниците трябва да имат навършени 18 години до датата на провеждане на Cosplay Champions (20.09.2019).
- Участниците трябва да се явят на Cosplay Champions със същия костюм, спечелил на Aniplay 2019 (като е позволено да се правят подобрения и да се добавят детайли).
- Участниците трябва да имат възможност да пътуват на 20-ти септември 2019, за да могат да вземат участие на финала.
- Костюмът трябва да бъде ръчно изработен от участника, като изключение правят лещи, обувки, перуки и дребни детайли (копчета, малко бижута и подобни).
- Ако предмети като перуки и обувки биват преработени след покупка – то преработването им трябва да е направено лично от участника.
- Костюмът трябва да бъде приличен и подходящ за зрители под 18 годишна възраст.

Награди: Класиралият се участник ще получи


- Двупосочен транспорт за участника до Братислава, Словакия 
- Нощувки за него и помощник
- Пропуски за него и помощник за AnimeShow
- Участие на сцена на финала на Cosplay Champions

Очакваме вашите записвания!